Stagii de practica Libra Internet Bank

Libra Internet Bank este una din bancile care ofera studentilor mai multe oportunitati de invatare si dezvoltare.  Variantele din care poti sa alegi daca esti student sunt:

Practica in departamentul de Resurse Umane

Aceste stagii de practica se adreseaza studentilor la Facultatea de Psihologie din Bucuresti pentru ca se desfasoara in cadrul departamentului de Resurse Umane in sediul central al bancii din Bucuresti.

Stagiile de practica oferite de Libra Internet Bank se desfasoara pe perioada a 4 saptamani si sunt neremunerate financiar, dar cunostintele practice pe care le vei acumula recompenseaza pe deplin timpul petrecut alaturi de angajatii bancii. Pe parcursul celor 4 saptamani vei avea posibilitatea de a lua parte la procesul de recrutare pe care il desfasoara banca, ceea ce te va ajuta pe viitor cand vei dori sa te angajezi si de asemenea vei lua contact cu politica de training si dezvoltare a angajatilor.

Activitatile in care vei fi implicat sunt numeroase: de la screening de CV-uri pe platformele de recrutare utilizate de banca si contactarea candidatilor in vederea stabilirii de interviuri si pana la actualizarea bazei de date a candidatilor. Daca in perioada in care vei face practica vor avea loc evenimente desfasurate pentru angajatii bancii vei putea participa la organizarea lor si chiar vei putea lua parte la organizarea de sesiuni de training si activitati de dezvoltare personala si profesionala.

Toate aceste activitati in care vei fi implicat te vor ajuta sa te dezvolti atat personal cat si profesional, iti vei face prieteni noi si nu in ultimul rand iti vor deschide noi oportunitati in viitor.

Practica in Sucursalele Libra Internet Bank

Daca esti un tanar ambitios si dinamic banca iti poate oferi ocazia sa te familiarizezi cu aspectele practice ale activitatii de banking si particularitatile interactiunii cu clientii in una din sucursalele bancii din Bucuresti sau din tara.

Libra Internet Bank iti ofera astfel posibilitatea de a beneficia de o experienta profesionala valoroasa in arii precum operatiuni si vanzari, iar la sfarsitul stagiului de practica vei primi o adeverinta care va atesta stagiul de practica desfasurat. Chiar daca practica este obligatorie in anumiti ani de studii, poti sa faci din aceasta experienta mult mai mult decat o activitate obligatorie pentru promovarea anului.

Daca esti atras de activitatea bancara poti beneficia de un stagiu de practica cu o structura flexibila, de minim o luna, astfel incat sa poti sa imbini cat mai bine experienta practica cu cursurile universitare pe care le urmezi.

Practica in Centrul de Procesare

Daca cele doua oportunitati prezentate mai sus nu te-au convins inca, Libra Internet Bank iti ofera posibilitatea de a fi selectat pentru un stagiu de practica de 4 saptamani in Centrul de Procesare Operatiuni al Bancii. Daca esti o persoana foarte bine organizata, dornica sa inveti cum sunt procesate operatiunile bancare si maniera corecta in care trebuie sa fie pastrate documentele in acord cu cerintele legale si procedurile bancare, atunci acest stagiu de practica este pentru tine. In functie de pregatirea si asteptarile tale, vei realiza un plan de invatare si vei avea ocazia sa cunosti activitatile departamentelor popriri, plati si compensare, managementul clientilor si al cardurilor si arhiva operatiuni si credite.

Acest stagiu de practica se adreseaza in special tinerilor studenti de la o facultate cu profil economic din Bucuresti, iar in functie de feedback-ul primit in timpul stagiului, vei putea fi evaluat pentru o posibila angajare in Centrul de Procesare Operatiuni Libra Internet Bank.

Academia de Banking

O alta oportunitate de care poti profita daca esti la inceputul carierei este Academia de Banking oferita de Libra Internet Bank. Daca esti o persoana activa interesata de domeniul vanzarilor in sistemul bancar poti aplica pentru un loc in Academia de Banking. Acest program iti ofera posibilitatea sa iti incepi cariera cu dreptul pregatindu-te pe segmentele Corporate si Professionals.

Programul se desfasoara pe perioada a 2 luni si contine 5 module:

  • Modulul 1: Comunicare si discurs telefonic;
  • Modulul 2: Cunoasterea serviciilor si produselor bancare;
  • Modulul 3: Analiza financiara;
  • Modulul 4: Desfasurarea vizitei la client;
  • Modulul 5: Intarirea cunostintelor si deprinderilor dobandite printr-un stagiu de mentorat de 1 luna, alaturi de cei mai buni Relationship Manageri din Libra.

Tie care dintre aceste oportunitati ti se potriveste? Daca te intereseaza oricare din oportunitatile oferite de Libra Internet Bank studentilor nu ezita sa aplici aici.

Fii diferit, alege stagiile de practica Libra Internet Bank si nu vei regreta!

Daca ai participat deja la un astfel de stagiu de practica in cadrul Libra Internet Bank nu ezita sa lasi un comentariu sa ne descri experienta ta.

Monica Mititelu – Partenerul tau in Planificare Financiara  

 Sursa poza: www.pixabay.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *