Plan Financiar

Plan Financiar

Vrei sa ai o imagine de ansamblu asupra situatie tale financiare? Vrei sa ai intr-un singur document cele mai importante informatii financiare ca sa poti sa iti organizezi mai bine viata financiara? Pentru a te sustine in eforturile tale de a-ti stabili si a-ti atinge obiectivele financiare, iti pun la dispozitie un instrument de planificare financiara usor de folosit si care iti va fi la dispozitie oricand ai nevoie de el.


Aplicatia contine 5 pagini:


  • In prima pagina iti sunt prezentate etapele procesului de planificare financiara;
  • In a doua pagina a aplicatiei iti poti realiza Bugetul de Venituri si Cheltuieli si ti se vor genera grafice reprezentative in functie de datele introduse;
  • In a treia pagina iti vei putea face evaluarea situatiei financiare actuale;
  • In a patra pagina vei avea posibilitatea sa iti stabilesti obiectivele financiare si vei afla care sunt sumele pe care trebuie sa le economisesti anual si lunar pentru indeplinirea obiectivelor propuse;
  • In ultima pagina vei regasi tabelele cu factorii de inflatie, de rentabilitate si factorul de economisire, care te vor ajuta sa iti ajustezi rezultatele obiectivelor financiare propuse, care sunt influentate atat de inflatie, cat si de rentabilitatea investitiilor facute dar si de factorul de economisire.

Aplicatia o poti descarca de aici: Plan Financiar ABCdar Financiar


Daca ai nevoie de sugestii privind completarea aplicatiei nu ezita sa ma contactezi la adresa de email  [email protected] si voi incerca sa iti raspund cat mai curand. Daca ai propuneri de imbunatatire a aplicatiei, ma poti contacta pe aceeasi adresa.

Iti doresc spor la planificarea finantelor personale!

Monica Mititelu – Partenerul tau in planificare financiara

Sursa foto: freedigitalphotos.net