eBook Gratuit

GHID DE INVESTITII PE BURSA PENTRU INCEPATORI (eBook gratuit)

Vrei sa faci primii pasi pe bursa dar nu sti de unde sa incepi? Vrei sa gasesti toate informatiile necesare intr-un singur loc fara sa cauti dezorientat pe internet? Blogul ABCdar Financiar impreuna cu Laurentiu Mihai iti oferta solutia perfecta: un Ghid de investitii pe bursa pentru incepatori sub forma unui eBook gratuit.


Avantajele de a avea toata informatia concentrata intr-un singur Ghid:


 • Poti sa citesti ghidul oricand si oriunde;
 • Poti sa revi asupra informatiilor ori de cate ori ai nevoie;
 • Ghidul contine o parte practica care te ajuta sa aplici notiunile teoretice acumulate;

Ce contine acest eBook?


 • notiuni de baza despre ce este bursa si cum poti sa investesti pe piata de capital;
 • o mica paralela intre a investi pe bursa, a economisi in depozitele bancare sau a investi in fondurile de investitii;
 • ce sunt actiunile si cum le poti tranzactiona, dar si ce sunt dividendele si cum poti castiga cu ajutorul lor;
 • daca te-ai intrebat ce inseamna o strategie investitionala si de ce ai nevoie de un portofoliu, vei regasi raspunul tot in paginile acestui Ghid;
 • pentru a avea succes in activitatea investitionala trebuie sa respecti principalele reguli pentru investitorii pe bursa, dar trebui sa identifici si ce tip de investitor esti pentru a-ti putea realiza portofoliul conform profilului tau.

Ce vei invata din acest eBook?


 • vei afla care au fost cele mai importante evenimente care au influentat piata de capital in ultimii 10 ani si vei putea urmari evolutia indicilor bursieri in ultimii 5 ani;
 • vei invata cum sa analizezi evolutia pretului unei actiuni pe baza exemplelor practice in care au fost analizati 10 emitenti pe o perioada de 3 ani;
 • si pentru ca acest eBook sa fie cat se poate de util si sa inveti cum sa iti realizezi propriul portofoliu am construit pentru tine unui portofoliu virtual in scop educational.

Acest eBook isi propune sa iti ofere notiunile de baza despre investitiile pe bursa si in acelasi timp este primul pas pe care trebuie sa il urmezi pentru a aprofunda acest subiect si a afla mai multe despre un domeniu interesant asa cum este piata de capital.


Cum descarc gratuit Ebook-ul in 2 pasi simpli:


      1. Primul pas este sa dai Like paginii de Facebook ABCdar Financiar, pagina dedicata celor care vor sa afle ABC-ul educatiei si planificarii financiare.

      2. Al doilea pas este sa te abonezi la newsletter-ul blogului, dupa care vei primi un mail cu link-ul de unde vei putea descarca gratuit eBook-ul.

Descarca gratuit eBook-ul

Daca ai intrebari legate de informatiile cuprinse in Ghid imi poti lasa un comentariu la acest articol sau imi poti trimite un email la contact[at]abcdarfinanciar.ro si voi incerca sa iti raspund cat se poate de repede.

Dupa ce ai descarcat si ai parcurs Ghidul, astept parerea ta despre utilitatea materialului printr-un comentariu mai jos sau pe Facebook.

Daca ti-a placut Ghidul si vrei sa ajuti la promovarea lui, da-i Share astfel incat sa aiba posibilitatea si prietenii tai sa-l citeasca si sa-l distribuie mai departe.

Sper ca acest ghid sa te ajute sa iei decizii cat mai profitabile pentru finantele si investitiile tale!

Monica Mititelu – Partenerul tau in Planificare Financiara