Succesul in finantele personale si investitii

Vrei sa participi la un program care te invata bazele investitiilor pas cu pas, foarte practic si aplicabil? Vrei sa intri in lumea investitiilor, dar nu stii de unde sa incepi? Iti recomand Programul de 12 saptamani Succes in finante personale si investitii.

Programul este oferit de Valentin Nedelcu, coach & trainer financiar, consultant fiscal, investitor pe pietele de capital de peste 13 ani, fondatorul comunitatii StiintaBanilor si Dan Sulica, investitor, speaker si consultant financiar independent, investitor in imobiliare si burse de peste 18 ani, fondatorul blogului Ideisibani.ro.

Cei doi traineri va vor insoti, pas cu pas, timp de 3 luni, in fiecare saptamana in lumea finantelor personale si a investitiilor, cu informatii, raspunsuri la intrebari, motivatie pentru a va ajuta sa porniti pe drumul independentei financiare.

Acest curs se adreseaza celor care:

 • Vor sa aleaga cat sa munceasca pentru veniturile lor;
 • Vor sa stie cum sa aleaga produsele financiare care li se potrivesc cel mai bine;
 • Vor sa beneficieze de pe urma cunostintelor financiare pe care le au, luand decizii financiare informate;
 • Vor sa foloseasca banii economisiti cu inteligenta;
 • Vor sa iasa din cursa sobolanului si sa devina independeti financiar.
 • Vor sa ajunga independenti financiar intr-un interval de timp bine stabilit;
 • Vor sa puna banii sa lucreze in favoare lor;
 • Vor sa poata aloca timp lucrurilor cu adevarat inportante cum ar fi familia, prietenii, hobbiurile, dezvoltarea personala;
 • Vor sa nu se lase manipulati de altii.

Programul isi propune sa ii ajute pe participanti sa inteleaga conceptele cheie in ceea ce priveste modul de functionare a banilor si insusirea pe termen lung a obiceiurilor financiare eficiente. Sa ii sprijine sa inteleaga si sa puna in practica diferite metode de optimizare a finantelor personale. Intelegerea si aplicarea diferitelor tipuri de investitii care reprezinta surse de venit pasiv este un alt scop al cursului, iar deprinderea unor obiceiuri constructive in managementul finantelor personale si al investitiilor pasive care vor produce, pe termen lung, un nivel ridicat de prosperitate face parte din obiectivele cursului.

Cursul se desfasoara online in 12 sedinte a cate 2 ore, intr-un grup restrans, in perioada 5 iunie – 21 august. Sesiunile se vor desfasura saptamanal in fiecare zi de marti intre orele 19:00-21:00. Sedintele vor fi impartite in doua parti: partea de livrare efectiva de informatii si partea de intrebari/raspunsuri, comentarii si discutii la care cursantii vor participa activ, prin mesaje pe chat, dar si audio sau video. In fiecare sedinta se vor discuta cateva aspecte teoretice care vor fi puse in practica de fiecare cursant. Astfel, la sfarsitul fiecarei sedinte trainerii sa asigura ca FIECARE cursant a inteles clar informatia predata si ce are de facut mai departe. Fiecare sedinta va fi inregistrata si DOAR cursantii vor avea acces la aceste inregistrari pe toata durata programului si dupa terminarea acestuia. De asemenea, dupa fiecare sedinta cursantii vor primi un suport de curs PDF. Pe tot parcursul Programului cursantii vor avea posibilitatea de a pune intrebari trainerilor in mod privat pe email sau messenger. La sfarsitul fiecarei sedinte cursantii vor primi un fel de “tema” (exercitii sau actiuni de testat) pentru saptamana urmatoare, pentru a-i ajuta sa fixeze cat mai bine notiunile respective si sa le puna ei insisi in practica cu succes.

Subiectele abordate in cadrul cursului:

 1. Primul pas: identificarea “DE CE”-ului fiecaruia. Stabilirea obiectivelor (pe termen scurt, mediu si lung). Despre motivatie si puterea obiceiurilor (bune si rele).
 2. Finante personale, sa construim pe baze solide: buget, situatia activelor si pasivelor, optimizarea cheltuielilor, fond de urgenta, fond de investitii. Instalarea obiceiurilor bune in fiecare domeniu in parte.
 3. Educatie financiara bancara: conturi personale, de economii, depozite bancare, carduri de credit, credite (brokeri de credite), datorii bune, datorii rele.
 4. Investitii. introducere, teorie, tipuri (caracteristici generale, avantaje si dezavantaje), riscuri. Determinarea profilului de risc al fiecaruia. Intocmirea planului personal. Informarea la nivel macro, la nivel national si la nivel de investitie particulara.  Surse de informatii. Manipulari, greseli, capcane.  Legatura cu emotionalul si psihologia.
 5. Investitii in fondurile mutual. Tipuri de fonduri mutuale. Analiza fondurilor mutuale. Alegerea fondurilor, de la teorie la practica.
 6. Investitii in valori mobiliare: Notiuni de baza despre obligatiuni, actiuni, marfuri. Bursa, brokeri si alte institutii implicate.
 7. Investitii in obligatiuni cotate pe bursele nationale si internationale. Obligatiuni listate si nelistate. Investitii in ETF-uri de obligatiuni.
 8. Investitii in indici bursieri si actiuni cotate pe bursele nationale si internationale. Investitii pasive. Alegerea actiunilor. Elemente esentiale de analiza fundamentala.
 9. Investitii in marfuri si derivate. Elemente de analiza tehnica. Elemente care le influenteaza pretul. Platforme de tranzactionare.
 10. Investitii in imobiliare. Imobiliare vs. mobiliare.
 11. Planul personal de investitii pe termen scurt, mediu si lung, money management, alocarea activelor.
 12. Impozitarea veniturilor. Optimizari fiscale. Declaratii fiscale.

Daca te inscri la acest curs beneficiezi si de trei bonusuri:

Bonus 1: Acces permanent la cei doi traineri pe parcursul programului prin email si messanger.

Bonus 2: Acces la grupul “secret” pe FB, Grupul Investitorul Inteligent, rezervat in exclusivitate absolventilor de cursuri si seminarii de finante personale si investitii, precum si educatorilor financiari recunoscuti.

Bonus 3: Intalnirea numarul 13, dupa 3 luni de la terminarea cursului va avea loc o sesiune online de 2 ore in care se vor recapitula notiunile principale si punerea lor in aplicare. Se vor evalua rezultatele, se vor face ajustari, se vor pune intrebari si se vor oferi raspunsuri.

Pentru a te inscrie in Programul de 12 saptamani „Succesul în finante personale si investitii” ai de facut 2 pasi:

 1. Sa efectuezi plata programului prin transfer bancar, astfel:

Beneficiar: Nedelcu Valentin PFA

IBAN: RO40INGB0000999907349396

Suma: conform ofertei;

Observatii: Pachet 12 saptamani

 1. Sa trimiti un email de confirmare pe adresa [email protected]

Pretul cursului este de 3.600 lei

Pe perioada lansarii beneficiezi de un pret oferta: 1800 lei, reducere de 50% pana pe data de 26 mai 2018 inclusiv.

ATENŢIE: avand in vedere ca exista o singura grupa, cu un numar restrans de persoane, locurile sunt limitate si sunt alocate pe principiul primului venit!

Daca te inscri la acest curs pentru ca ai vazut articolul despre program blog-ul ABCdar Financiar, cand trimiti mailul de confirmare trebuie sa mentionezi numele meu (Mititelu Monica) si vei beneficia de inca doua bonusuri:

Bonus 1: Cursul video de investitii

Bonus 2: Cate o sedinta de consultanta cu fiecare dintre cei doi trainer.

Cursul are si GARANTIE: Sunt absolut convinsa ca vei obtine cu mult mai mult decat vei investi in acest Program! Dar daca nu vei fi multumit de informatiile primite, poti cere banii inapoi in termen de 15 zile de la data primului webinar si vei primi banii inapoi fara niciun fel de intrebari. In felul acesta poti fii sigur ca nu ai nimic de pierdut!

Daca iti place acest program da-i Share articolului pe Facebook ca sa poata beneficia de ofera si prietenii tai!

2 thoughts on “Succesul in finantele personale si investitii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *