Programe pentru studenti oferite de BCR

 

BCR sustine tinerii la inceputul carierei prin programe special destinate studentilor. Daca vrei ca munca ta sa conteze, iar rezultatele tale sa faca diferenta, atunci ai sansa sa alegi programul care ti se potriveste cel mai bine din oferta BCR si tot ce trebuie sa faci este sa aplici pentru a intra in procesul de selectie.

Practica @ BCR

Daca vrei sa efectuezi programul de practica obligatoriu in cadrul BCR nu trebuie decat sa trimiti CV-ul alaturi de adeverinta de student in una din unitatile BCR sau sa trimiti CV-ul pe adresa [email protected] specificand localitatea in care vrei sa efectuezi stagiul de practica.

Learn @ BCR

Learn @ BCR este deja la a 10 editie, ceea ce ii confirma valoarea si te face sa iti doresti sa faci parte din program. Learn @ BCR este un program de internship platit, care se desfasoara pe o perioada de trei luni si la care se pot inscrie studenti indiferent de anul de studiu in care sunt si de profilul facultatii pe care o urmeaza. Daca esti o persoana pasionata de domeniul financiar-bancar, ai spirit de echipa si gandesti pozitiv, ai cunostinte de MS Excel si Power Point, fiind in continua cautare de a invata lucruri noi, atunci locul tau este alaturi de BCR in programul Learn @ BCR. Pentru a te inscrie in program tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un CV la adresa de email [email protected] sau online aici.

Risk Academy @ BCR

Daca nu ai participat la una din primele 4 editii ale programului Risk Academy @ BCR, urmareste pe site cand se deschide urmatoare sesiune de work-shop-uri si vei putea participa pe o perioada de 10 saptamani, la cate o sesiune de 3 ore de work-shop in fiecare saptamana de la ora 18. Programul iti va oferi posibilitatea sa inveti concepte de risk management, risc de credit, risc de piata, risc operational si capital management. In cadrul work-shop-urilor vei participa activ la studii de caz pe diferite teme din aria de risk management si vei avea posibilitatea sa fii selectat pentru programul de internship in unul din departamentele de management al riscului si nu in ultimul rand vei lucra cu cei mai buni specialisti in domeniu.

Pentru a te putea inscrie in program trebuie sa fii student in ultimul an la master la una din specializarile, CEFIN, DOFIN, matematica-informatica, matematici aplicate, finante-banci sau contabilitate. Daca indeplinesti aceasta conditie si gandesti „out of the box”, esti pasionat de domeniul financiar-bancar, iti place sa lucrezi in echipa, dar iti duci bine la indeplinire si responsabilitatile individuale, atunci acest program este pentru tine. Programul se adreseaza studentilor carora le place sa se implice in activitati extracuriculare si au initiativa.

Pentru a participa la program trebuie sa trimiti un CV insotit de motivul pentru care vrei sa participi la program alaturi de raspunsul la brain tester-ul prezentat pe pagina programului. In urma procesului de selectie se va forma o grupa de maxim 20 de studenti, iar participarea la program este gratuita.

IT Academy @ BCR

Un alt program de internship platit, care se desfasoara pe o perioada de 3 luni este IT Academy @ BCR. Daca esti interesat sa inveti din practica tot ceea ce este nou in materie de tehnologii precum oracle, IBM BPM, Java ADF; Concepte: datawerehouse, ETL, atunci acest program este sansa ta. Programul se adreseaza studentilor pasionati de tehnologie, care isi doresc o cariera in domeniul IT, au spirit de initiativa, sunt proactivi si inovatori, gandesc „out of the box” si sunt implicati in activitati extracuriculare.

Procesul de selectie se desfasoara in mai mult etape. In primul rand trebuie sa trimiti un CV la adresa de email [email protected] sau direct pe site aici. Daca CV-ul tau a fost selectat vei participa la un test de cunostinte tehnice si de logica, dupa care daca ai trecut si de aceasta etapa vei fi invitat la un interviu de grup. In urma procesului de selectie un numar de 25 de studenti vor fi selectati sa urmeze programul.

Si nu in ultimul rand, daca esti interesat de o cariera in vanzari poti oricand sa aplici la un post part-time in zona ta.
Orice program destinat studentilor ai urma, acesta va fi o experinta de invatare care iti va completa cunostintele teoretice acumulate in timpul studiilor universitare si te va recomanda pentru o viitoare cariera in domeniul bancar.

Daca ti-a placut articolul si vrei sa ajuti la promovarea lui, da-i Share astfel incat sa aiba posibilitatea si prietenii tai sa-l citeasca si sa-l distribuie mai departe.

Monica Mititelu – Partenerul tau in Planificare Financiara

                                                                                                                                                     Sursa foto: freedigitalphotos.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *