Curs gratuit de Finante Personale la Constanta

Finantele personale pot fi o provocare pentru multi dintre noi mai ales daca nu avem pregatire in domeniu. Cu toate astea fiecare dintre noi ia contact zilnic cu acest subiect fie ca isi da seama sau nu. Pentru a-ti imbunatatii situatia financiara si a avea rezultate pe termen lung, incepe educatia ta financiara cu cursul gratuit de finante personale oferit de mine in colaborare cu Profit Point Constanta.

Prin acest curs iti propun sa incepem impreuna calatoria in lumea finantelor personale si sa facem o harta a banilor pentru a ne fi mai usor sa ne ghidam in multitudinea de optiuni si decizii financiare pe care trebuie sa le luam zi de zi.

Pasionata de educatia financiara m-am hotarat sa impartasesc din experienta acumulata in cadrul unui curs gratuit de finante personale. Daca vrei sa discutam pe teme de finante personale despre planificarea financiara personala abordand subiecte precum bugetul personal, situatia financiara actuala, stabilirea obiectivelor financiare sau realizarea planului financiar personal, te astept miercuri 12 septembrie incepand cu ora 18 la sediul Profit Point Constanta din Strada Stefan Cel Mare 47A, etaj 4. Pentru inscrieri gasesti mai multe detalii aici.

Din curs nu vor lipsi subiecte precum cresterea veniturilor, scaderea cheltuielilor, diminuarea datoriilor, crearea fondului de urgenta sau importanta economisirii. Fiecare din temele abordate te vor ajuta sa iti imbunatatesti situatia financiara si sa iti intocmesti un plan pe termen lung.

Evaluarea situatiei financiare pezente te va ajuta sa iti dai seama daca pana in momentul de fata ai acumulat mai multe active sau mai multe pasive, iar ulterior vom afla metode de a economisi care ne ajuta sa punem bani de-o parte pentru obiectivele propuse.

Intocmirea si urmarirea unui buget de venituri si cheltuieli te va ajuta sa iti dai seama in ce directii iti aloci resursele financiare si sa decizi daca trebuie sa intervi aspura lui pentru a-l imbunatati. Stabilirea unor obiective financiare realiste te va ajuta sa iti planifici mai bine resursele financiare pe termen lung.

Un curs de finante personale si planificare financiara ii va oferi notiunile de baza de care ai nevoie sa incepi sa ii planifici viata financiara si te va ajuta sa pui bazele unei vieti financiare sanatoase.

In urma cursului vei pleca acasa cel putin cu cateva idei de imbunatatire a situatiei tale financiare si in acelasi timp vei avea ocazia sa pui intrebari pe subiecte legate de finantele personale care te intereseaza in mod deosebit.

Te astept miercuri, 12 septembrie la ora 18 la sediul Profit Point din Constanta sa ne cunoastem si sa pasim impreuna in lumea finantelor personale!

Pentru inscrieri acceseaza linkul, dupa care te astept cu pareri despre curs in comentarii.

Daca ti-a placut articolul si vrei sa ajuti la promovarea lui, da-i Share astfel incat sa aiba posibilitatea si prietenii tai sa-l citeasca si sa-l distribuie mai departe.

Monica Mititelu – Partenerul tau in Planificare Financiara

                                                                                                                                       Sursa foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *