ABCdar Financiar si Super Blog 2016

N-ai auzit de Super Blog 2016? Inscrierile au inceput la 1 septembrie, iar probele se desfasoara din 1 octombrie si se vor incheia pe 30 noiembrie cu ultima proba numita ”AVBS CREDITeaza promovarea online”. Niciodata nu este prea tarziu pentru a afla mai multe si daca iti plac subiectele abordate pe blogul ABCdar Financiar atunci cu siguranta vei afla si de Super Blog 2016 pentru ca ABCdar Financiar se inscrie in competitie.

Super Blog este o competite recunoscuta la nivel national in randul bloggerilor, care are o vechime de 8 ani, varsta la care imi doresc sa ajunga si blogul ABCdar Financiar lansat anul acesta. Imi place concurenta pentru ca ma provoaca sa dau tot ce am mai bun si imi plac provocarile pentru ca astfel ajung la alt nivel in activitatea de blogging. Aceasta competitie duce la dezvoltarea participantilor si astfel sper sa trec la pasul urmator in blogging si sa ajung la alt nivel.

Si pentru ca victoria este mult mai frumoasa intr-o competitie puternica, alaturi de alte nume recunoscute din lumea bloggingului, ultima proba a competitie propusa de AVBS CREDIT nu a putut trece pe langa mine fara sa imi atraga atentia si sa ma faca sa imi doresc sa particip.

Blogul ABCdar financiar s-a nascut in urma competitiei Idei din Tara lui Andrei, unde am participat cu placere si unde am inceput sa cred atat de mult in proiectul ABCdar Financiar incat nu am vrut sa renunt la el si am vrut sa il aduc la viata chair si fara sustinerea financiara pe care as fi avut-o daca as fi fost pe lista castigatorilor.

O competitie necastigata nu este o competitie pierduta, ci este una la care este important ca ai participat si de la care ai invatat si care te face sa iti doresti mai mult de la tine si de la proiectul tau. Sper ca participarea la Super Blog 2016 sa imi deschida noi perspective, sa imi ofere posibilitatea sa ma dezvolt atat eu cat si blogul pe care scriu cu atata placere si de ce nu si un premiu.

Sa fie Super Blog 2016!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *